Några nya kort

image78
Lite dålig bild eftersom den lilla bjällran på tagen sticker upp för mycket. Textstämpel från Aud design, här stämplad med colorbox white och embossad med vitt. Flick-stämpeln från magnolia papper från basic grey.

image79
Grattiskort med hÄngla-stämpel samt textstämpel från Aud design, cirkeln under texten är stansad med Cuttlebug (dien finns med i alfabetet harmony)  Bokstäver Magnolia cookie cutter. Papper Chatterbox.

image80
Grattiskort till sonens kompis som fyllt tio år. Draken från hÄnglar & stÄnglar, stämplat på rutigt papper. Hurra är Diesel QK, Jonatan stansat med Abigail classic och siffrorna med Cuttlebug red tag sale. Det här kortet är lite större än de 15x15 som jag oftast gör, detta är ungefär i storleken A5, draken är den större av de två som finns.

image81
Sist ett snabbt kort till svärmor som fyller år imorgon. Stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Målat har jag gjort med distresser som vanligt. Kortet är i formatet A6.

Tack för titten, ha en bra vecka!

Kram Agneta


Grattiskort & julkort

Hej hej!
Här kommer några nytillverkade kort.

image70
image71
Ett beställningskort till en man som fyller 80 år. Stämpel på framsidan är från hÄnglar & stÄnglar och den på insidan är från Aud design. Ramen runt texten är från en revolution-blomma, även svirvlarna från revolution. Thure är gjort med Katie Classic. De embossade cirklarna är gjorda med Cuttlebugen.

image72
Ett beställningskort till. Mannen som ska få det här kortet äger en bensinstation som ni kanske förstår :o)
Stämpel från hÄnglar & stÄnglar. Bokstäverna Diesel QK, siffror Hippie chick Cuttlebug.

image73
Ett julkort med stämpel från hÄnglar & stÄnglars julpaket. Bokstäver Abigail Classic QK. Papper Chatterbox. Stämplade julstjärnor även det från hÄnglar, fast från ett annat år... Några snöstjärnor i filt åxå.

image74
Ett grattiskort med drake från hÄnglar & stÄnglar. Papper Crate paper. Bokstäver Roxy classic QK. Tagsen till vänster även det Quickutz. "Bården" till höger stansad med Cuttlebugen.

Sist men absolut inte minst vill jag visa ett jättefint kort som jag fick av min kära kompis när jag fyllde år häromsistens. Hon är otroligt duktig, men inte så bra på att visa upp sina alster, så nu passar jag på att visa er ;o)  Carola heter hon, Madelon på Scrappiz kanske jag också ska berätta... Stämplar hon har använt kommer från Aud design samt Magnolia. Papper Sassafrasslass. Blomramen stansad med Revolution die, även svirvlarna. De bruna "krokarna" är fästen till julkula Quickutz.

image75

Ha det gott!
Kram Agneta

Fler helgprojekt

Har precis lagt upp dessa alster i hänglarklubbens blogg, men lägger upp dem här också förstås. För beskrivning av hur jag har gjort huset kan du titta i hänglarbloggen, se länk till vänster. Ha det gott!

Kram Agneta

image65
image66
image68
image69

Dopkort

Ett litet dopkort med stämpel från Magnolia (lille skutt). Papper från Crate paper. Minns inte var jag köpt dopstämpeln, gissar på Pysselmyran eller Forma Hantverk. Det bruna längst till höger är insidan av kortet, har skurit en halvcirkel som stängning av kortet.
image64
Kram Agneta

Julburk samt drakkort

En plåtburk dekorerad med ny hÄngla-stämpel, pojke och flicka som bjuder på fika samt liten paketstämpel från förra årets julstämplar. Motiven målade med distresser.
image62

Idag har jag gjort ett grattiskort med drak-stämpeln som släpptes på mässan i Karlstad nyligen. Den är färglagd med distressfärger också. Ramen har jag embossat med hjälp av Cuttlebugen.
image63
Tack för titten, ha en fortsatt skön helg!

Kram Agneta


Nya julstämplar från hÄnglar & stÄnglar

Här kommer lite kort (och en tändsticksask) som jag har gjort av det nya klubbpaketet. Många har säkert sett dem i hÄnglarbloggen redan, men de får även hamna här ;o)

Kram Agneta

image56
image57
image58
image59
image60
image61

Ett par hÄnglakort

Ikväll har jag knåpat ihop ett grattiskort och ett julkort, julkortet har en hÄngel som såldes på mässan i Karlstad förra helgen, papperet har jag vikt så det blivit tre fickor och i två av dem har jag stoppat revolution tags, en med texten God Jul och en tom för personlig hälsning. Grattiskortets hÄngel är från förra året. Tack för titten och ha det gott!

Kram Agneta

image54

image55

Ett gäng med "enkla kort"

Just nu håller jag som bäst på att "jobba" med det kommande stämpelpaketet från hÄnglar & stÄnglar där jag har designuppdrag, men de korten får ni inte se förrän utskicket av de nya stämplarna är gjort ;o) För er som har beställt stämplarna kan jag ju berätta att de är hur ljuvliga som helst ;o) Hur som helst så har jag "slängt" ihop lite enklare kort också, speciellt farsdagskorten är snabba att göra.

image50
Denna söta hÄngel släpptes på mässan i Karlstad förra helgen och den runda stämpeln är från Aud design. Papper från Sassafrasslass. Snöflingor embossade med Cuttlebugen.

image51
Litte glitter till far ;o) Papper med silverglitter på. Bokstäver stansade QK Cookie Cutter.

image52
Skjorta med slips till far. Stämplade knappar från hÄnglar & stÄnglar.

image53
Flicka från Magnolia. Embossing gjord med Cuttlebugen. Hemmagjord etikett.

Tack för titten! Ha en bra vecka!

Kram Agneta


RSS 2.0