Grattiskort

Ett kort till en blivande 50-åring. Papper från Crate paper. Bokstäver har jag stansat ut i Red tag sale Cuttlebug, både i kartong och i brunt Bazzill. Grattis i mörkbrun dymotape. Stjärnan har jag fixat själv med lite kartong och gult papper. Ha det gott!

Kram Agneta

image49


Födelsedagskort

till min son som fyller 15 år imorgon! Det blev ett lite snabbt och enkelt kort, som det brukar bli till närmast sörjande ;o) Inte blev det särskilt tufft heller direkt till en nybliven moppe-kille, men vem kan motstå en gullig hÄngel ;o) (inte ens min 15-åring faktiskt) Tack för titten och ha en bra vecka!

Kram Agneta

image48

Drakar

Drakarna är nya stämplar från hÄnglar & stÄnglar som kommer att släppas på mässan i Karlstad till helgen. På det översta kortet har jag stämplat deras kroppar på mönstrat papper (Crate paper).
Tack för titten!
Kram Agneta

image46
image47


Äntligen lite nya kort...

Efter ett par veckors uppehåll i kortmakarverkstan har jag äntligen fått till lite kort :o)

image42

Fick ett gäng nya underbara stämplar från Marie (hÄnglar & stÄnglar) i fredags, vilken lycka :o) Här visar jag en av dessa, hÄngeln med hjärtat i handen, visst är den bedårande!! Randigt papper Crate paper, prickigt Chatterbox. Cirkel med hål samt embossade snöflingor gjort med min Cuttlebug. Varma vinterhälsningar stämpel från hÄnglar & stänglar.

image43

Lite somrigt kort mitt i hösten ;o) Stämpel från hÄnglar & stÄnglar, bokstäver Roxy Quickutz.

image44

Årets första julkort!! Textstämpel från Aud design och barn och lilla hjärtat är stämplar från hÄnglar & stÄnglar.

image45

Ett till färgglatt kort med lite sommarkänsla. Stämpeln kommer från Penny black.

Tack för titten! Ha det bäst!

Kram Agneta


Tre grattiskort

image39

En kompis har fyllt 40 år och då fick hon detta kort. Stämpel från hÄnglar & stÄnglar, grattisstämpel från Aud design. Papper Crate paper, bokstäver och siffror Magnolia cookie cutter.

image40

Mina barns gulliga kusin fyller hela sex år nästa vecka och detta kort ska han få. Pojken är stämpel från Pysselpassion och grattisstämpeln är från Easer. Bokstäver och siffra Diesel med skugga. Jag har duttat lite 3D-lack på bokstäver också.

image41

Ett beställningskort till en fotbollstjej som älskar rosa :o) Hon fyller 18 år, därav siffran på tröjan. Stämpeln med fotbollsflickan från Magnolia är egentligen en pojke, men jag har tagit huvudet från en flicka från senaste Magnolia-paketet. Text från Magnolia också. Bokstäver QK Magnolia cookie cutter, både svarta och rosa bokstäver som jag satt ihop för att få skugga.

Det var allt för denna gång, ha en skön helg och tack för alla fina kommentarer ni gett mig!

Kramar från Agneta

Lite nya kort.

image35

Grattiskort med stämplar från hÄnglar & stÄnglar (banderoll samt kille). Allt papper från Crate paper, även kortbas. Bertil är Katie classic, siffror Diesel med skugga. Bilen stansad med Quickutz.

image36

Stämpel från Penny black, hedgehog. Mönstrat papper scenic route. Bokstäver Roxy quickutz.

image37

Pojken är stämpel från Pysselpassion och grattis-stämpel från Aud design.

Dopkort och grattiskort

Här är ett par nya kort. Som ni ser har jag snöat in på höstfärger ;o)
image33
Dopkort med stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Papper, även kortbas i Crate paper. Den stora tagen ska stoppas ned i fickan, men är här utdragen.

image34

Grattiskort med stämplar från Magnolia. Mönstat papper från Chatterbox, enfärgat Bazzill. Grattisstämpel från hÄnglar & stÄnglar.

Tack för titten!

Kram Agneta

Grattiskort med höstkänsla

image32

Grattiskort till liten Saga som fyller fyra år. Stämplar från magnolia design, papper Chatterbox. Myrstämplarna är clearstamps av okänt märke. Bokstäver Abigail classic. Motivet målat med distresser.

Ha det gott!
Kram Agneta

RSS 2.0