Pysselträff/mässa

Hej hej!

I helgen har det varit pysselträff och mässa i Luleå, en riktigt kul helg med likasinnade :o) Mässor är vi inte direkt bortskämda med i norra delen av vårt land, kul att det ordnades en sådan av klubben pysslarna. Några kort blev det förstås under helgen som jag lägger in i min blogg idag. Lägger även in ett par andra kort som jag gjort tidigare. Det gröna med prinsessan vann jag t o m pris för, presentkort på Scrapperiet :o) Ha det så bra och tack för alla gulliga kommentarer!

Kram Agneta

image153
Prinsessa från Pysselpassion, färglagd med distresser och guldpenna. Textstämpel från Easer.

image154
Kort med filur från Kortmakaren, färglagd med distresser. Kortet öppnas vid den rosa "spetsen" och den ovala fliken sticker liksom ut om ni förstår hur jag menar, kortet är alltså vikt omlott och stängs med gemet. 3D-lack på solglasögonen ger en kul effekt.

image155
Bokstäver stansade i prickig filt, Diesel. Prickig cirkel embossad med cuttlebugen, prickarna har jag målat vita med gelépenna. Gjort till en utmaning där man varken fick använda mönstrat papper eller motivstämplar.

image156
Ett tackkort till en familj som lånat ut sin stuga. Stämpeln från Magnolia (Tack Patricia för lånet av stämpeln) Målat har jag gjort med distresser. Bokstäver stansade med Magnolia cookie cutter.

image157
Bröllopskort som åker till Rom. Stämpel hÄnglar & stÄnglar, färglagd med distresser. Text utskriven i word. Lilla hjärtat är stämpel från Z-stämplar, stämplad med mörkröd dyna och embossat med clear. Stora hjärtat embossat med Cuttlebugen.

image158
Motivstämpel från hÄnglar & stÄnglar, text från Snygga stämplar. Chipboardbokstäver som jag sandpapprat lite. Bilen stansad med Cuttlebugen.

RSS 2.0