Ett par nya kort och utmärkelse!

Hej svejs!

Jag är så stolt och glad!! Jag har fått hela TRE utmärkelser!!!


Dessa har jag fått av Blomstra, Gunilla och Patricia. Tusen, tusen tack snälla ni, det värmer ska ni veta! Jag ska själv utse några som jag vill ge en utmärkelse, återkommer med detta snarast.

Tänkte även lägga in två kort som jag gjort idag, det är lite samma upplägg i de båda korten som ni kanske ser, men de blir ju helt olika ändå :o)


Jag har använt stämpel från hÄnglar & stÄnglar, målat med distresser, Primablommor, röd punchinella, thickers-bokstäver, rubons och pilen stansad med revolution-die.


Även detta är förstås en stämpel från hÄnglar & stÄnglar målad med distresser. Jag har även stämplat på de blå retroblommorna, textstämpeln är från Pysselmyran och jag har stämplat med Fluid chalk (Alabaster), vit punchinella, rubons, thickers siffror, bokstäver chipboard.

Ha en fortsatt härlig helg allihop, sköt om er!

Kram Agneta

Sommarkort

Hej svejs!

Här kommer ett par kort i mina favoritfärger :o) På det översta har jag färglagt motivet med akvarellfärger och det nedersta med distressfärger. Provade även att lämna kvar en sträng med vit yta runt motivet när jag klippte ut det, har sett andra göra så och det blir ganska fint tycker jag, hur som helst, kul att variera sig ;o)

Ha en fortsatt skön sommar!

Kram Agneta


Den ovala ramen är stansad med en spellbinder die, prickarna i bakgrunden är embossade med Cuttlebug. Blomman är av okänt märke (legat till sig ett par år här hemma), den är av frostad plast, vita prickar med sakura glaze.


Bubblor i bakgrunden embossade med Cuttlebug. Kram är Magnolia cookie cutter. Vågorna är stansade Quickutz. Grodan har jag köpt stansad för länge sen, kanske är det en gammal Quickutz.

RSS 2.0