"nya" alster

Hejsan!

Dags för lite uppdatering i min kortblogg. Har kanske inte varit så produktiv på sista tiden, men en del har det trots allt blivit. Ha det så gott och tack för titten!

Kram Agneta

image128

image129
Söt hÄngel från förra våren, målad med distresser. Lådan är klädd i Bazzill samt Chatterbox. Blommor stansade med Cuttlebugen, tags Sizzlitz, bokstäver magnolia cookie cutter. Detta är en låda som är tänkt att samla små minnen i.

image130
Grattiskort med stämpel från Eat cake graphics, målad med distresser. Namnet stansat i Studio classic, siffror Abigail classic.

image131
Stämpel House mouse design från Poppes stämplar.

image132
Igelkott Penny black från Poppes stämplar, texten Poppes egen design, här har jag embossat med clear embosspulver. Rutigt papper från Panduro. Målat med distresser.

image133
Ett till kort med samma stämplar, texten på insidan på detta kortet. Texten på framsidan har jag skrivit ut i word och fonten heter The King & Queen font. Hjärtan utstansade med Cuttlebugen, i filt och kartong. Bokstäver Diesel QK med skugga. Blomramen en av flera som finns på en revolutiondie.

image134
Lite tjatigt kanske men här kommer den söta lilla igelkotten igen ;o) Papper Chatterbox. Siffror stansade i dekorgummi med Studio classic.

image135
Ett avlångt grattiskort med stämpel från Aud design. Bokstäver Star mini, jag har målat med akrylfärg bakom bokstäverna. Stjärnan har jag gjort själv i kartong och sen målat och  klätt med papper.

Lite blandade kort

Hej hopp!

Några kort har det blivit de senaste dagarna, här kommer de...
Ha det gott allihop!

Kram Agneta

image121
Stämpel från det nya stämpelpaketet hÄnglar & stÄnglar. Papper Crate paper.

Nedan har vi baksidan på detta kortet, stämpeln kommer från Aud design.
image122

image123
Stämplarna från hÄnglar & stÄnglar. Bokstäver Cuttlebug harmony.

image124
Ett kort med stämplar från Poppes stämplar av märket Penny black och Inque Boutique.

image125
Ett enkelt kort med textstämpel från Poppes stämplar, egen design, samt stjärnstämplar från Inque Boutique, dessa är embossade med guld.

image126
Grattiskort med filurstämpel från Kortmakaren (finns hos Poppes stämplar), bandet från Poppes också. Bokstäver och blomma har jag stansat ut i filt med Cuttlebug och Quickutz, bokstäverna har jag även målat med akrylfärg.

image127
Ett till kort i "karamellfärger", även detta är filurstämplar från Kortmakaren. Plåster stansade med Quickutz och hjärtan med Cuttlebug.

RSS 2.0