Nya hÄngla-kort!

Hejsan!

Ni har säkert sett dessa kort i hänglaklubbens blogg, men jag lägger in dem här också. Ha det bäst!

Kram Agneta

image108
Min almanacka.

image109

image110

image111

image112

image113

image114

image115

image116
Insida på ovanstående kort.

image117

image118

image119

image120

Insidan på "Sören-kortet".

Tändsticksask och ett gäng "gamla" kort

Hej på er!

Gjorde ett par tändsticksaskar ikväll, två likadana så jag visar bara den ena. Mycket ovanligt av mig att göra två likadana alster måste jag säga...  Eftersom jag bara har en liten ask att visa så passar jag på att visa ett gäng med kort som jag gjorde för ett år sedan när jag var DT på Scrappiz och jag jobbade på uppdrag åt Poppes stämplar, en mycket rolig månad måste jag säga, älskar dessa stämplar. Många har nog sett dessa kort tidigare, men i alla fall....  Stämpeln på tändsticksasken är föresten (förstås, hi hi) en hÄngla-stämpel, av lite äldre modell, en riktig favorit hos mig. Hjärtat på förklädet är en egen liten stämpel från hÄnglar & stÄnglar. Mössen (House mouse) och texterna är från Poppes stämplar.

Nästa uppladdning blir med de nya hÄngla-stämplarna som landar i mångas brevlådor snart, de är ruggigt fina kan jag lova ;o)

Ha det så gott!

Kram Agneta

image101

image102

image103

image104

image105

image106

image107

Äntligen lite nya kort...

Har äntligen gjort lite nya kort efter jul, visar även lite kort som jag gjorde strax före jul. Tusen tack för alla snälla kommentarer ni lämnar, jag blir väldigt glad :o) Ha det gott så länge!

Kram Agneta

image93
Stämpel från hÄnglar & stÄnglar. Fisk och metspö är stansat med Quickutz, även bokstäver (Diesel)

image94
Textstämpel från Aud design, blomramen är stansad med QK revolution. Bokstäver Harmony Cuttlebug. Pojken och flickan är stämpel från hÄnglar & stÄnglar.

image95
Stämpel från hÄnglar & stÄnglar, bokstäver QK Abigail samt Harmony Cuttlebug.

image96
Stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Bokstäver och siffror Abigail QK, hörnblomman  och tagen är stansad med Cuttlebugen (kartong), målade med vit akrylfärg, tagen har jag även filat på så den ser sliten ut. Målat med akrylfärg bakom namnet också.

image97
En tändsticksask (ser lite konstigt ut eftersom jag scannat den) med stämpel från hÄnglar & stÄnglar.

image98
Årets första alla hjärtans dags-kort.

image99
Ett kort i vitt, svart och silver (och två rosa knappar). Fotot är alldeles för ljust, är inget vidare på att fotografera mina kort ;o) Blommorna är hemmagjorda chipboard-blommor.

image100
Ett kort till en nyfödd gosse. Stämpeln är Happy hopper och finns bl a hos Poppes stämplar. Bokstäverna har jag stansat med QK star mini.

Det var allt för denna gång, tack för titten!

RSS 2.0