Studentkort

Hejsan!

Här kommer ett studentkort med stämpel från hÄnglar & stÄnglar, studentmössan sitter egentligen på en annan hÄngla-stämpel, men här har jag klippt ut den och satt den på denna söta sommartjej på muren. Textstämpeln är även den från hÄnglar & stÄnglar.Blomma och svirvel är Bosskut-dies, tagen Cuttlebug och bokstäverna Abigail QK. Ha en bra dag!

Kram Agneta

image187


Nya hÄnglakort

Hej hej!

Här är lite nytt som jag har gjort.
Ha det gott!

Kram Agneta

image182
Stämpeln är en riktig favorit jag har från hÄnglar & stÄnglar. Kjolen är av mönstrat papper, resten är målat med distresser. Namnet har jag skrivit ut på Vellum. Blomma och svirvel Bosskut, siffror Studio classic.

image183
Student-stämpel från hÄnglar & stÄnglar. Bokstäver Studio classic.

image184
Grattiskort med en ny hÄngel, målad med distresser på akvarellpapper. Mönstrat papper från Basic grey. Rosa bling bazzil har jag embossat med Cuttlebugen. Grattisstämpel från Aud design.

image185
Bröllopskort med stämpel från hÄnglar & stÄnglar, målat med distresser på akvarellpapper. Bokstäver Harmony Cuttlebug, svirvel Bosskut.

image186
Stämpel från hÄnglar & stÄnglar (en del av stämpeln med pojken och bilen) . Bokstäver Diesel med skugga. Papper Basic grey. Ramen runt "gossen" är stansad med Cuttlebugen.

Lite nya kort

Godkväll!

Laddar upp lite kort som jag gjort med de nya stämplarna från hÄnglar & stÄnglar samt ett kort som jag hunnit göra med en av mina nya Sugar Nellie-stämplar. Ha det så gott!

kram Agneta

image172
Stämpeln från Sugar Nellie har jag färglagt med distresser på akvarellpapper. Morsdag är stämpel från Inkido. Den handvirkade blomman har min kompis Patricia (tiza67) gjort till mig.

image173
Alla stämplar från hÄnglar & stÄnglar, målade med distresser på akvarellpapper. Bokstäver och siffror Diesel QK.

image174
Stämpel från nya hÄnglar-stämplarna.

image175
Morsdagskort med stämplar från nya hÄngla-stämplarna. Målat på akvarellpapper med distresser. Stövlarna stämplat på prickigt papper och inkade med fluid chalk. Bokstäver Star mini QK.

image177
Jordgubbsflickan är ny stämpel som jag har målat med distresser, lilla jordgubben från tidigare hÄngla-stämplar. 3D-lack på jordgubbarna. Papper från Crate paper. Bokstäver Diesel.

image178
Ett kort i riktiga julfärger ;o) Stämpeln är ny från hÄnglar & stÄnglar, klänningen är stämplad på samma papper som i bakgrunden och på skylten. Grattis-stämpel från Snygga stämplar. Embossing gjord med Cuttlebugen på det gröna papperet.

image179
Tänkte mig först en blompinne till en morsdagsblomma, men ändrade mig och gjorde ett kort istället och så här blev det:

image180
Den fina blomman har jag fått av Patricia, tiza67 :o) Själv kan jag inte virka... Mönstrat papper Chatterbox.

image181
Ett enkelt kort med den söta nya hÄngla-fjärilen. Målat har jag gjort med distresser på akvarellpapper. Bokstäver Star mini.Nya stämplar från hÄnglar & stÄnglar

Hej igen!

Idag har de landat i många postlådor, de nya söta stämplarna från hÄnglar & stÄnglar. Här är några kort som jag har gjort av dessa underbara stämplar. Ha det bäst!

Kram Agneta

image168
Det är flickan på filten som är ny, de andra två, banderollen och korgen är från förra året. Det svarta i hörnen på ramen är rubons. Målat har jag gjort med distresser på akvarellpapper.

image169
Även dessa stämplar är målade med distresser på akvarellpapper. Mönstrat papper från Chatterbox.

image170
Stämplar färglagda med distresser på akvarellpapper. Papper Maja design.

image171
Stämpelmotiv målat med distresser på akvarellpapper. Mönstrat papper Crate paper. Kortet stängs med photo ancor, svirvl och blomma Bosskut dies.


Ett par kort

Godafton!

Jag har mest gjort kort av de nya stämplarna från hÄnglar & stÄnglar som kommer i dagarna, men två snabba kort har jag ändå gjort som jag kan visa idag, korten med de kommande hÄngla-stämplarna kommer inom kort :o)

Först ett kort med en Penny Black-stämpel (clearstamps).
image166

och sen ett kort med en "gammal" stämpel från hÄnglar & stÄnglar, äger inte denna stämpel själv tyvärr, tycker den är himla fin, men den säljs inte längre dessvärre. Det blev lite suddigt fotograferad dessutom...
image167

Tack för denna gång och för alla snälla kommentarer :o)

Kram Agneta


Lite nytt att visa äntligen

Hej svejs!

Har precis lagt in lite kort i hÄnglar-bloggen, men lägger in dem här med. Ha det gott allihop och tack för titten!

Kram Agneta

image159
Ett dopkort med den söte John Blund, färglagd med distresser. Teo är chipboardbokstäver från MM som jag klätt med papper från Crate paper. På stjärnan och ljuslågan har jag 3D-lack.

image160
Pojken är en av de nya vårstämplarna och båten och ankorna från tidigare sommar, allt utom båten målade med distresser, båten med prismapennor och förtunning. Ett riktigt enkelt kort, bara att riva bazzill så har man gräs och vatten ;o) Bandet på tagen har jag gjort av bazzill också.
image161
3D-kuddar bakom tag, ankor och båt.

image162
Stämpel målad med distresser. Svirvel och blomma Bosskut, bokstäver och siffror Harmony Cuttlebug. Papper Chatterbox.

image163
Denna stämpel har jag färglagt med promarker samt prismapennor. Svirveln är stansad med en bosskut-die och blomman är en Cuttlebug. Bokstäver är QK Studio classic.

image164
Den här underbara stämpeln har jag också målat med distresser. Vita ränder och prickar har jag först målat med Sakura glaze-penna, därefter målat med rött. Papper Chatterbox. Bokstäver Harmony Cuttlebug.
image165
3D-lack på vattnet är en fin effekt, fast ni duttar förstås inte lacket utanför som jag har gjort ;o)

RSS 2.0