Lite kort

Hej igen!

Först händer det inget i bloggen på evigheter, sen så hux flux uppdaterar jag två gånger samma kväll ;o) Ikväll har jag gjort två kort till ScrapperiMani - Cypercropen som Scrapperiet har i helgen, har även ett kort jag gjorde nyligen som jag tänkte visa. Cybercropsbidragen kommer först. Ha det så bra och sköt om er!

Kram Agneta


Stämpel från hÄnglar och stÄnglar, målat med distresser.


Tagsen och bokstäverna stansade i samma papper så jag har inkat lite fluid chalk för att göra bokstäverna tydligare.


Ett julkort med min nya fiiiina stämpel som jag köpt från USA (http://www.victorineoriginals.com/index.html) Jag har embossat med koppar. Auds gulliga textstämpel http://auddesign.no/ och till sist bakom denna en ram, grunge collection från http://www.stempelglede.com/hjem.html

Stämpel från hÄnglar & stÄnglar, papper Eva Basic grey. Textstämpel från Snygga stämplar.


En liten närbild.


Kul utmaning!

Hej svejs!

Så har jag då blivit utmanad att svara på lite frågor :o) Det är min kära vän, arbetspolare och pysselkompis Patricia "tiza67" som har varit framme och utmanat mig, här är en länk till hennes fina blogg, väl värt ett besök, jag lovar: http://tiza67.blogspot.com/ 

Här är utmaningen:

Vilken mat äter du ofta? Spagetti och köttfärssås blir det ganska ofta, men det är ju gott så det är helt okey :o)

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av? Jag hjälper gärna till, särkilt om jag känner personen väl.

Var sitter du helst när du bloggar? Det är hemma enbart, jag använder min blogg nästan uteslutande till att samla mina pyssel-alster och inte till att skriva om mitt liv.

Köper du ofta Triss? Det händer ibland att jag gör det, hur ska man annars kunna vinna ;o)

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester? Cypern, var där på semester med min sambo för typ hundra år sen.

Vilken TV-kanal tittar du mest på? TV4.

Vilket är ditt favorit vin? Inget vin alls faktiskt, dricker kanske ett till två glas vin per år så jag är ingen vinexpert precis ;o)

Sådärja, det var ju inte så svårt. Nu ska jag utmana följande att svara på samma frågor:

Lillemor http://lillemorskreativasida.blogspot.com/
Anna http://annaspyssel.blogg.se/
Anna http://heffis.blogg.se/
Anita http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/

Här är reglerna:
Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare:

RSS 2.0