Bröllopskort, dopkort och lite annat...

Hej hej!

Det var ett tag sen jag uppdaterade, men här kommer en del av del jag pysslat med på sistone. Jag har hunnit jobba fem veckor efter semestern, men lite pyssel har det blivit på kvällarna i alla fall. Allt blev inte fotograferat eftersom jag lyckades glömma kameran i stugan en vecka. Tack för titten och ha det så gott!

Kram AgnetaMed det här kortet vann jag första pris i Scrappiz sommarutmaning "inspireras av din favoritglass".  Jag inspirerades av GB-sandwisch och använde mig av stämpel från Inkido, akvarellpapper som jag färgade med distresser, lite Maja Designpapper, band och en träknapp. Priset från Ljuva Änglar  http://ljuvaanglar.se/  var helt underbart, ett helt gäng matchande papper, dekorationer och bruna foam thickers, alltihop precis i min smak :o) Har inte hunnit göra något av detta ännu, men det kommer! Tusen tack Ljuva Änglar!!!


Dopkort med stämpel från hÄnglar & stÄnglar, papper Maja design.


Insidan på dopkortet. Bokstäver Sizzix Smoothie.


En tändsticksask med stämpel från hÄnglar & stÄnglar, papper Eva Basic grey.


Grattiskort med stämpel från Eat cake graphic, papper Eva Basic grey. Bokstäver Sizzix smoothie.


Ett bröllopskort med stämpel från hÄnglar & stÄnglar. Papper Maja design. Bokstäver Abigail Classic.
Stängningen är ungefär som en servettring.


Kortet i stängd variant.


Till sist så har jag altrat en låda som man ska förvara bröllopstelegram i. Lådan är med andra ord större än ett A4. Stämpeln är från hÄnglar & stÄnglar. Papper Crate paper och bokstäver och siffror Studio classic. Hörnen som inte syns så bra är stansade i chipboard med Cuttlebug die. Runt det mönstrade papperet har jag dragit stickles så det glittrar lite.

RSS 2.0