Några kort

Hej svejs!

Här är några kort som jag gjort tidigare, bland annat när vi hade Scrapevent här i Skellefteå.
Tusen tack för alla gulliga kommentarer, man blir så glad :o) Ha det gott och tack för titten!

Kram Agneta


Ett kort till en liten nyfödd Emil med stämpel som jag lånat och jag vet ej tillverkaren tyvärr. Papper är Crate paper.
Hälsningen står inne i den stora tagen som man drar upp.
Ett förlovningskort eller bröllopskort typ. Stämplar från hÄnglar & stÄnglar (målat med distresser), Stempelglede samt Aud design. Papper Wild Asparagus.


Ett enkelt kort med en underbar stämpel från hÄnglar & stÄnglar, denna gång målad med akvarellfärger. Papper från Crate paper.


Alla Hjärtans Dags-kort med stämpel från Whipper snapper, textstämpeln lånad och jag vet ej tillverkaren.


Stämpel från Poppes (som tyvärr lagt ner :o( ) Stämplat och embossat med clear.


Sist ett kort jag gjorde till cybercropen förra helgen. Fjärilen kommer från Magenta och texten från Easer. Papper Kaiser.

Cybercrop på Scrappiz

Hallå hallå!

Massor med roliga utmaningar på Scrappiz i helgen! Jag har hunnit göra hela åtta kort hittills, fick värsta kortmakarilet igår kväll och satt uppe till två inatt ;o) Här får ni se vad jag har knåpat ihop;


Kort efter skiss. Dino-stämplar från Pysselmyran och texten från Easer.


Ännu ett kort efter en skiss, gillade skissen och gjorde två kort, se nedan. Stämpel från Penny black.


Stämpeln jag använt här kommer från Kortmakaren. Deltar inte i cypercropen med detta kortet, men visar det ändå.


Till det här kortet skulle man använda annorlunda papper, så jag har använt golvpapper, akvarellpapper, wellpapper och mullbergspapper. Stämpel från Stempelglede.


Till det här kortet fick man inte använda stansmaskiner eller stämplar så jag har klippt ut fågel och bokstäver, rivit blomman och skrivit ett litet hej för hand.


Till den här utmaningen skulle man ha stämpel i fokus och endast ett ord. Jag har stämplat Pysselmyrans dinos på mönstrat papper från Basic grey.


Till en utmaning där man skulle ha blomstämpel och blommor på kortet.


Till en utmaning där man skulle ha med talet sju på något sätt. Jag hittade sju hjärtan i olika format i gömmorna, de är både stansade och utklippta för hand.

Tack för titten och ha det bäst!

Kram Agneta

Ett bebiskort

Godkväll!

Har gjort ett bebiskort i helgen till en liten Arvid. Stämplarna kommer från hÄnglar & stÄnglar och är färglagda med distresser. Papper från Crate paper. Bokstäver Diesel med skugga, quickutz.

Vill även passa på och lägga in länk till Scrapeventets blogg inför kommande helg, där kan man ställa frågor eller bara skriva om sina tankar inför helgen. http://infor.scrapeventet.se/#home Det är alltså mässa/pysselhelg nästa helg i Skellefteå för den som har missat det, 7-8 februari. Jag kommer att hjälpa till lite och även hålla en "gör-ditt-eget-kort för nybörjare både lördag och söndag. Hoppas verkligen att ni som har möjlighet kommer, det kommer att bli hur kul som helst!

Ha det gott!
Kram Agneta


Så här ser det ut när det är ihopvikt med rosett.


Och här när det är öppet. Stämplat med Stempelgledes grunge kollektion runt ytan man skriver på. Även nallen från hÄnglar & stÄnglar.

RSS 2.0