Äntligen nya kort

Hej svejs

Usch vad usel jag är på att uppdatera med nya kort, tänk om man kunde vara duktig som många och lägga in korten i den takt man gör dem och därmed uppdatera ofta, men det är väl inte "min stil" helt enkelt :o) Jag har ju min blogg mer eller mindre som en samlingsplats för mina kort m m, så jag gör som vanligt och lägger flera i stöten, här kommer de i alla fall :o)


Stämpel från Stempelglede. Papper Crate paper. Bokstäver Thickers foam.


Kort utan stämplar. De mindre bokstäverna är Sizzix fruti smoothie och Olle är chipboards från Making Memories som jag färgat med distresser. Papper Crate paper.


Troll från Scrappers, text från Snygga stämplar och papper Crate paper.

 
Tändsticksask med liten hÄngel-stämpel


och en till....


Stämpel som jag köpt hos Poppes stämplar som tyvärr lagt ned, vet ej tillverkaren dessvärre. Namnet stansat i Magnolia cookie cutter och siffror Thickers foam.


En drake från hÄnglar & stÄnglar, stämplad delvis med mönstrat papper. Bokstäver Thickers.


Stämpel från hÄnglar & stÄnglar målad med distresser. Texten Doodle factory. Grattis är Studio classic och Rasmus är Sizzix Loveletter.


Stämpel Gorjus girls, textstämpel Inkido skymtar på tagen. Stansade bokstäver och siffror är Holly Jolly QK.


Stämplar från Gorjus girls och Inkido samt liten fjärilsstämpel av okänt märke. Papper Chatterbox.


Stämpel från Stempelglede och papper Crate paper.


Starkt inspirerad av en fantastisk kortmakare, nämligen
http://hannnahoj.blogspot.com/, kolla in den bloggen så får ni se så läckra kort hon gör! Bokstäver Thickers.


Stämplar från http://starvingartistamps.com/ och här hittar du beskrivning hur man gör mosaikbakgrunden http://starvingartistamps.com/mosaic_tile_instructions.html.Det här kortet är gjort med distresser och ett gäng stämplar från Inkido, Unique stamps, Stempelglede grunge collection och gräs från Eat cake graphic.


Till sist ett kort inspirerat efter beskrivning i denna blogg
http://inkywings.blogg.se/ . Den mörka rutan i mitten är gjord av distresser sen har jag stämplat med Bland annat bakgrundstext från Pysselmyran och textstämpel från Inkido. Det ver ett kul sätt att göra kort på och jag tycker att det blev ganska vackert om jag får säga det själv :o)

Tack för att du orkat titta på alla kort ;o) Ha det gott!

Kram Agneta

RSS 2.0