Scraphelg

Hejsan!

I helgen har vi utvärderad www.scrapeventet.se som vi hade första helgen i februari på folkparken. Vi hade ca 700 besökare under den helgen samt ungefär 90 personer som bokat pysselplats, med andra ord en riktigt lyckad helg :D Nu är det bara att se fram emot nästa års scrapevent och innan dess har vi Hantverksfestivalen i september också! Vi har inte bara utvärderat och planerat kommande evenemang, det blev även en pysselhelg förstås. Lägger in det jag har gjort i helgen samt det jag gjorde på scrapeventet. Ha det gott!

Kram AgnetaEn liten väska i pysselgummans nya papper från Pion design. Fick tips om denna vikning på Scrapateljens inspirationsbord på scrapeventet, det var Theresa Lundström, Pysselgumman som gjort en mycket söt väska som jag nu också försökt mig på att göra :)


Första väskan, papper är Maja design, fjärilen Pysselgummans papper.


En liten låda i Maja design papper.


Baksidan


Grattiskort i Maja Design papper och vintagebild från Pysselgummans papper-


Ännu ett grattiskort med papper som på kortet ovan.


Kortet när det är stängt.


Kort i Pysselgummans papper. Det blir nog någon text på det här kortet sen, när jag vet vad jag ska ha det till.


Suddig insida, stämpel från Vilda stämplar-


Kort med distressruta och ett par Tim Holtz stämplar.


Gjorde denna väska till mig själv idag med Pysselgummans papper från Pion. Klippte ut fotot och satte fjärilsvingar bakom alá Pysselgumman :) Kanterna på väskan (som är i kartong) har jag målat med akrylfärg och sedan smutsat ned med distresser.


Väskans baksida.

RSS 2.0