Undrens tid är inte förbi

Tänkte chocka mig själv och ev någon stackare som fortfarande tittar in här med att lägga in lite kort och annat pysslat :) Det har varit cybercrop på www.scrappiz.se i påsk och jag har faktiskt deltagit i flera utmaningar plus gjort andra saker också :) Jag fick mina distressmarkers i början av veckan som självklart gett mig lite extra lust att färglägga stämpelmotiv. För er som undrar så blir det lika fint som med vanliga distresser, de fungerar ungefär som Tombow-pennorna, men med finare färger tycker jag. 

Börjar med ett påskägg som jag gjorde förra helgen, Glad påsk på er!

Kram Agneta


Påskäggets grund har jag gjort genom att använda decoupage-lack (matt), bitar av silkespapper som jag knölat till lite och när allt torkat har jag målat med vit akrylfärg och smutsat ned lite med distress walnut stain efteråt.


Tävling på cybercropen där man skulle göra ett julkort så här i påsktider :)Kort efter skiss i cybercropenÄnnu ett kort efter skiss i cybercropenUtmaning i cybercropen där man skulle göra egen bakgrund samt använda sig av spets. Stämpeln är alldeles ny och kommer från Lili of the valley (liksom pojken på kortet ovanför).

RSS 2.0