Nya hÄngla-kort

Hej hej!

Här kommer äntligen en liten uppdatering med nya kort. Det är lite halvfart i kortmakarverkstan just nu, men det blir trots allt något kort då och då :o)

Tack för titten och ha det så bra!

Kram Agneta


Älskar denna hÄnglastämpel, man blir så glad av den :o) Målat med distresser. Papper från Basic grey och bokstäver har jag stansat ut i foam med alfabetet Jolly QK,


En söt hÄngel från senaste klubbpaketet, målad med distresser. Ovalerna stansade med Spellbinder nestabilities. Bokstäver Sizzix. Borden stansad med Martha Stewarts Dolly stans. Papper Basic grey.


Ännu en hÄngel, målad med distresser, förutom byxor och väst i Bazzill. Svirvel Bosskut. Bokstäver och siffror Studio classic.


Insidan med text från Snygga stämplar.

Uppdatering

Hej hej!

Ikväll har jag gjort en påskpåse och fyllt med godis som en liten överaskning till lokalvårdarna på mitt jobb, de är verkligen värda lite uppskattning tycker jag :o) Passar även på att lägga upp lite annat som jag har pysslat med på sistone. Tack för titten!

Kram Agneta


Ett kort gjort efter skissutmaning på Scrappiz. Motivet hÄnglar & stÄnglar målat i grå skalor med distresser. Bokstäver har jag stansat ut i foam med Studio Classic Quickutz..
Dessa två kort efter samma skiss fast med fjäril från Magenta stämplat på mönstrat papper.


Det blev matchande flaskslipsar till korten, här är det ena. Stämpeln från hÄnglar & stÄnglar. Blomkragen är stansad med en Revolution die.


Påskkort i all enkelhet med världens raraste påskkärring från hÄnglar, målat med distresser.


Sötaste hÄngla-killen målad med distresser.
Sist påsen jag gjorde ikväll med underbara påskstämplar från hÄnglar & stÄnglar, målat med distresser.

RSS 2.0