Frossat i hÄnglar & Maja design

Hej hej!

Så har då dagen kommit, dagen då jag gjort mina sista alster som designer för hÄnglar & stÄnglar. Det känns lite dystert trots att jag har valt att sluta helt själv, dystert för att det är en sån stor ära att få vara med i designteamet för dessa vackraste stämplar och för att det har varit så roligt och utvecklande att få vara med om detta. Jag väljer dock att sluta nu efter tre år som medlem i designteam (ett år på Scrappiz och två år med hÄnglar & stÄnglar), känner att jag vill ta ett steg tillbaka och pyssla på lite mer i det tysta. Jag kommer absolut inte att sluta med denna underbara hobby och stämplarna från hÄnglar & stÄnglar kommer att fortsätta vara mina absoluta favoritstämplar ;o) Mina fortsatta alster kommer jag att visa upp här i min blogg och på Scrappiz, så titta gärna in igen!

Som ni ser nedan så har jag frossat i mina papper från Maja design vänner, stämplarna kommer från hÄnglar & stÄnglar.  Ledsen för att jag är en usel fotograf, färgerna blir lite mörka....Motivet målat med distresser på akvarellpapper. Textstämpel även den från hÄnglar & stÄnglar. Hjärtat stansat med Cuttlebug.


Kort efter mall som Camilla från Norge har gjort och den hittar du här: http://stampartic.blogspot.com/2008_11_01_archive.html
Textstämpel från Inkido. Hjärtat Cuttlebug. Motiv målat med distresser på akvarellpapper.


På varsin sida om brudparet, på det bruna papperet med turkosa prickar, tänkte jag att man kunde skriva brudparets namn med utstansade bokstäver i turkost kanske, men ingen jag känner ska gifta sig så det får vänta ;o)


Till sist en bild på hur kortet ser ut när det är stängt med bandet.


Jag har knåpat ihop en theburk till min kära vän Maria som ÄLSKAR the. Det här motivet från hÄnglar & stÄnglar har jag målat med mina nya Tombow-pennor på akvarellpapper, väldigt roliga att använda, måste bara ha lite fler färger.... Hur du målar med dessa pennor kan du se här: http://motivet.com/blog/?cat=7
Bokstäver stansade Magnolia cookie cutter.

Ovansidan med retroblommor i alla tre storlekar.

Tusen tack för titten och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Kram Agneta


Flaskkort till nyår

Hej hej!

Jag har gjort några flaskslipsar med nyårstema till adventskalendern i hÄnglarbloggen: http://hanglar.blogg.se/ . Stämplar är de nya nyårshÄnglarna från hÄnglar & stÄnglar.

Vill också passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och tacka för alla fina kommentarer i min blogg.

Kram Agneta


Challenge # 3 StampARTic

StampARTic har en utmaning där man ska göra ett vintrigt födelsedagskort med någon detalj i lila.

http://stampartic.blogspot.com/


Här är mitt födelsedagskort som går i blå-lila, lila med vinterstämning :o)Stämpeln kommer från hÄnglar & stÄnglar och är målad med distresser på akvarellpapper. Mönstrat papper i blå-lila nyanser från 3ndypapir. Retroblommor och blomramen är i lila cardstock. Snöstjärnor och blad stansade med punchar. Bokstäver Magnolia cookie cutter. Biljetten hemmagjord.


Julinspiration

Hej svejs!

Här kommer äntligen en uppdatering av min blogg. Jag har redan visat mycket på http://hanglar.blogg.se/ eftersom vi i designteamet för hÄnglar & stÄnglar just nu har en riktigt julig adventskalender, ta gärna en titt om ni missat detta.


En julstrut fylld med hemmagjord marknadsnougat.


Julklappsetiketter
En stor plåtburk som jag dekorerat med Maja design papper och fyllt med godis som julgåva till yngste sonens lärare.


Locket med stämplar från hÄnglar & stÄnglar


"lite" godis ;o)


Här kommer ett gäng med tändsticksaskar, både små och stora...


Sådärja, det var allt för denna gång :o) Ha det gott och stressa inte upp er, julen kommer ändå ;o)

Kram Agneta

Ljus och kort

Hejsan!

I hÄnglabloggen har vi just nu en adventskalender där vi lottar ut fem kommande stämpelpaket, ett varje advent och ett femte paket på självaste julafton. Varje dag har vi en ny "lucka" med tips och inspiration. Ta en titt och kommentera, det är allt som krävs :o) http://hanglar.blogg.se/ . I hÄnglabloggen finns även beskrivning på hur jag har gjort ljuset i detta inlägg. Ha det så bra och tack för titten!

Kram AgnetaTvå i princip likadana kort med dessa supersöta hÄnglar.


Ett grattiskort till min kära svärmor som fyllt år. Stämpeln är en ny stämpel som nu finns att köpa här http://www.hanglar.com/ . Passar perfekt till nyårskort, men även till ett grattiskort som detta.


Dekorerat ljus med nya julhÄnglar, beskrivning här http://hanglar.blogg.se/

RSS 2.0