Kort och askar

Hejsan!

Det är långt mellan uppdateringarna och det har inte blivit så mycket pyssel i vinter, men här kommer i alla fall lite som jag har gjort på sistone. Tack för titten! Ha det gott!

Kram Agneta
Dopkort i lila papper med stämplar från hÄnglar & stÄnglar, Stempelglede och Scapa. Blomman är en solros från Spellbinder.


InsidaStor tändsticksaskEn till stor tändsticksask i samma färg som ovan, färgen på detta foto överensstämmer bättre med verkligheten än ovanstående ask.
Grattiskort med embossad stämpel från Stempelglede.Stor tändsticksask med stämpel från hÄnglar & stÄnglarGrattiskort med stämpel från Tim Holtz (clearstamp)Två stämplar till från Tim Holtz, både bil och hörnet.Manligt kort med lite whiskey-tema, stämplar på tagen är från Tim Holtz. Textstämpeln på insidan är från Scapa.

Två altrade lådor.

Grattiskort med stämpel från Penny Black.

Grattiskort med fiskarkille från hÄnglar & stÄnglar, älg från Eureka stamps.


Dopkort med gosse från Pysselpassion, textstämpel från Inkido.

Kort med embossad stämpel från Stempelglede. Papper Maja Design.Kortets insida.Enkelt och manligt kort gjort efter Inkywings skiss i påsklovets cybercrop på Scrappiz.Dopkort med stämpel från hÄnglar & stÄnglar.

Kort med Embossad kvinna från Stempelglede, text från Scapa.Liten tändsticksask med papper från Maja Design. Hjärtat har jag gjort själv i kartong och med Distress crackle paint, liksom på kortet ovan.En till liten enkel tändsticksask.RSS 2.0