Två grattiskort

Hej svejs!

Nästa helg är det ju scrapevent i Skellefteå och inför denna fick man delta i en utmaning där man skulle använda sig av givna saker till ett kort eller en layout. Jag gjorde två kort, men skickade bara in det nedersta. Kravet var att man skulle använda tre olika cardstock, tre brads, tre dies/stansar, punchinella och ett stämplat motiv. Det första kortet är ett beställningskort till en som fick en cykel i present, därav den passande stämpeln ;o)


Stämpel från Penny black (fått den av supersnälla och duktiga Chruss), målat med distresser.


Insidan med textstämpel från Inkido och runtom har jag stämplat med Stempelgledes Grunge kollektion.


Den häftiga hÄngla-killen med gitarr, färglagd med distresser. Textstämpel från Doodle factory.

Tack för mig!

Kram Agneta

Ett par kort

Hej hej!

Tänkte lägga in två totalt olika kort som jag har gjort nyligen, ett i lite vintage-stil och ett lite mer crazy :o) Vem har sagt att man ska hålla sig till bara en stil??!! ;o)


På det här kortet har jag använt stämplar från Stempelglede, både flickan och runt kanterna. Bakgrundspapprena har jag skrynklat så det ser så där lagom slitet och gammalt ut. Spetsen är stansat med en fiskarsstans. Blommorna är prima rosor, köpta hos Papirloftet i Norge. Bokstäver Wingo Zingo Sizzix.


Det här glada kortet har en stämpel från Kortmakaren, målat med distresser, ögon och blomknoppar har jag 3D-lack på, extra effektfullt på ögonen. Röd punchinella. Gröna foam thickers.

Tack för titten!

Kram Agneta

Scrapevent i Skellefteå!!!!

Den 7-8 februari händer det något STORT i Skellefteå, det är nämligen ett scrapevent här då. Det blir scrapbooking, workshops, demonstrationer och mässa i två dagar. Lokalen är ABF (arrangör)  vid folkparken och Skellefteå kraft arena. Om man vill pyssla så kostar det 100 kr att delta, annars 50 kr för dem som vill komma och shoppa, titta på demonstrationer eller delta i workshops. Massor med tävlingar och fina vinster blir det också förstås ;o)

Hoppas många har möjlighet att komma! Anmälan och info på denna sida:
http://www.scrapeventet.se/


Tips om en fin blogg

Tittade in i denna underbara blogg http://lim-thevoicesinmyheadlimblog.blogspot.com/ Underbara kort hittar ni där! Dessutom just nu blogcandy :o)

Speciellt till oss i Norge och Sverige lottar hon ut detta!


Kram Agneta


Mina favoriter 2008

Hej hej!

Jag har sett i flera bloggar att andra har valt ut några av sina favoritkort och även jag har nu gjort en liten återblick i mitt eget galleri :o) Här kommer de tio kort som jag är nöjd med i väntan på att något nytt ska dyka upp i bloggen. Alla kort har stämplar från hÄnglar & stÄnglar.

Tack för titten!

Kram Agneta
 
RSS 2.0