Grattiskort

Hej hej!

Här kommer två grattiskort som jag gjort på beställning, det första är till en meterolog, därav vädertemat. det andra kortet till en trädgårdsintresserad kvinna. Tack för titten och ha det bäst!

Kram Agneta


Mannen, paraplyet och texten kommer från hÄnglar & stÄnglar. Papper från Maja design. Bokstäver thickers foam. Motivet är målat med akvarellfärg på akvarellpapper.


Stämplar från hÄnglar & stÄnglar, flickan har jag målat med akvarellfärg på akvarellpapper och blommorna med tombow-pennor, även det på akvarellpapper. Papper Chatterbox och bokstäver Abigail classic.


Insidan på kortet, blomlåda från hÄnglar & stÄnglar målad med akvarellfärger. Ramen stämplat med Stempelgledes grunge-stämpel och texten kommer från Easer.

Bad och bröllop

Hej svejs!

Här kommer ett par kort som jag pysslat med två kvällar. Kortet med badkillen höll jag på med alldeles för länge, usch vad trött jag blir på mig själv ibland när jag ska göra beställningskort i ett visst tema, jag blir alldeles för självkritisk och det bara låser sig för mig. Försöker tänka på att mottagaren säkert blir glad ändå, det är ju ändå hemmagjort ;o) Ikväll skulle jag göra bröllopskortet, vilket gick betydligt lättare, inget velande över pappersval, stämpelval. Det tog mindre än halva tiden att göra detta kortet och jag blev dubbelt så nöjd, märkligt att det kan vara så... Nåja, nog svamlat. Tack för titten och ha det bäst!

Kram Agneta


Stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Text Studio classic och skinni mini. Papper Chatterbox. På tagsen i fickan ska avsändarna skriva sina namn.


Stämpel hÄnglar & stÄnglar. Text Harmony Cuttlebug. Svirvlar bakom primarosor är en die från Bosskut. Hjärtan cuttlebug. Papper Melissa Frances från Scrapateljen, vackra papper till bröllop. Ser lite mörka ut på detta fotot, så jag lägger in ett foto med blixt också här nedan (är som sagt usel fotograf...., men det får duga).
Grattiskort och tänker-på-er-kort

Hej igen!

Här är två kort som jag nyss gjort, ett kramkort till till en sjukling och hans fru och ett grattiskort som jag gjorde i morse.
Ha det gott!
Kram Agneta


En del av en underbar hÄngla-stämpel (pojken sitter vanligtvis på en blomlåda), målat med distresser. Papper Chatterbox. Text magnolia cookie cutter.


Stämpel från Penny Black målad med distresser. Papper Kaiser. Pärlfloss runt rosorna. Spetsen har jag gjort med Martha Stewart stans.

RSS 2.0